|
|||||||
| قبل از ورود لطفا قوانین انجمن را مطالعه نمائید بحث و گفتگوی آزاد ( به غیر از موارد آموزشی تراویان) |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع |
|
|
#1 |
|
توقیف شده
|
خوب من کمابيش در تايپک هاي زيادي مثل بامزه ترين جمله ديدم که دوستان پروفايل ها رو بعضي موقع که مسائل طنز داره رو ميزارن.خوب از تمام دوستان تقاضا دارم براي اينکه بحث در يک جا جمع بشه هرکس هر پروفايله جالب يا خنده داري رو ديد تو هر سروري اينجا هم بزاره تا بقيه صفشا رو ببرن.
اميدوارم مديران محترم اين تايپکو تاييد کنند ديگه. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
مدیر ارشد "سیاست و دیپلماسی سرور 1 و 2"
|
دوستان عزیز اینجا رو تایید کردم که فقط پیامهای پروفایل کاربران دیگه رو بزارید و خواهشن کسی رو مسخره نکنید و توهین هم نشه که اگر اینجوری بشه قفل می شه
![]() ![]() اين دقايق داره بد جور منو آزار مي ده خونه بوي تو عطر خوبه بيدار مي ده اين دقايق خبر از نبودن يار مي ده خبر از لحظ اتمام عشق بيمار مي ده اين آخرين دقايقه دوام بيار خدا برام يه يارو هم زبون بيار اين آخرين دقايقه غصه نخور نزار تمام شه رابطه دوام بيار نزار که اشکات منو داغون بکنه حرفي بزن که منو آروم بکنه ببخش اگه عاشق خوبي نبودم بدي نکن اگه که من لايق خوبي نبودم(تقدیم به هر چی آدم نامرده) ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
توقیف شده
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
توقیف شده
|
خواهاش دوستان يا متنه کامل رو بزرايد يا به اين طريق عمل کنيد.
در گوشه بالا سمته راسته کيبورد يک دکمه اي هست به نام prt scrn بر رو اون کليلک کني و تصوير مورد نظرو در پين باز کنيد. از مدير محترمم براي تاييد تايپک ممنونم. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
کاربر فعال انجمن
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
توقیف شده
|
اینم تو سرور یکه:
http://s1.travian.ir/spieler.php?uid=36728 یه آدم پر مدعا. این پروفایل دقیقا از روی این یکی کپی شده.دو بازیکنو با هم مقایسه کنین: http://s1.travian.ir/spieler.php?uid=29853 ویرایش توسط poker face : 07-25-2009 در ساعت 07:45 PM. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
توقیف شده
|
خوهش ميکنم لينک نده دوسته عزيز.متنشو بزار.اينم متنه يک اتحاد در سرور يک که تو پروفايلش زده و اسمش هست farm ...
به نام خدا این اتحاد مخصوص افراد فارم می باشد... ما از شما فارم ها حمایت می کنیم... پس بیاید به اتحاد من تا دشمنان راحت به فارم ها حمله کنند ... یعنی به ما حمله کنند... ========================== شرایط عضویت: 1-لشگر نمی سازید. 2-تولیدات خیلی زیاد. 3-مخفیگاه نداسته باشید. 4-چراغتون سبز یا آبی نشود. ========================== یادتون باشه اتحادی که سخت ترین شرایط عضویت رو داشته باشه بهترین اتحاده... پس این اتحاد بهترین اتحاده... =========================== هر کس هم بیشتر مقدار مبع در هفته ازش غارت بشه جایزه داده می شود و حتی مدال در واقع تو این اتحاد ما تاپ10 غارت شدگان هفته راه می اندازیم... زود بیاین تو اتحاد که تمام مدال طلا ها رو خودم دارم می گیرم... =========================== در جنگ با:WarLions™ Royal(s.o.s)F-Rev*tmNE.01Closed.X*K°™XNWJudgesSW.§JudgeJudge WG..§Judge™X.NWW•••+NW•••NWG•• 7II•••NWO•••NWP•••7•••ar my-••• بله همون طوری که می بینید ازتون نمی ترسم چه 3 دات باشی... چه 6 دات... چه جاجز باشی ... چه آکادمی... چهSOS باشی چهSMS ... ازتون نمی ترسم بله جرائتش رو هم دارم... پس حمله کنید... چرا حمله نمی کنید... مگه می ترسین... خوب پس حمله کنین دیگه... منتظرم... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
کاربر فعال انجمن
|
یادمه یکی تو شرایط عضویت اتحادش نوشته بود : (بعد از قوانین درست حسابی اتحاد)
1.داشتن کارت پایان خدمت 2.داشتن پنج سال سابقه کار .... بقه اش یادم نمیاد:d |
|
|
|
|
|
#9 |
|
کاربر فعال انجمن
|
يكي تو سرور اسپيد نوشته بود تو پروفايلش رتبه ي هجومي 900 قبل از حمله به همه چيز خوب فكر كنيد بعد من رفتم چك كردم ديدم امتيازه تهاجميش 8 تاس
|
|
|
#10 |
|
توقیف شده
|
به به دست گلشون درد نکنه برا سربازا مشروب هم گذاشتن
دیگه اطمینانی نیست به این سربازا شبا تو دهکده بیکار باشن خودمونو غارت می کنن --------------------------- ما حتی شک داریم به جفت چشامون این قد بازه که سیاه شده پش چشامون نه واقعا بچه های اتحاد غارتگرن الان دیگه داریم تو حالت غارت فسیل می شیم --------------------------- فارمای عزیز : برنامه ی خدافظی با 2 تاااا بوسه --------------------------- ![]() |
|
|
|